INFO

KUNDESERVICE

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

© 2020 STIAN HARALDSEN

PERSONVERNERKLÆRING

Her finner du informasjon om hvilke opplysninger som samles inn og lagres når du besøker nettstedet, registrerer konto eller handler i nettbutikken.

Generelt om personvern

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Behandling av personopplysninger vil i følge personopplysningsloven si enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

                                                                                     

Opprettelse av konto og påmelding til nyhetsbrev

Med en registrert konto får du tilgang til å se kjøpshistorikk samt se status på ordre i bestilling. Du meldes også automatisk på nyhetsbrev. Når du registrerer deg med en konto på siden, må du registrere deg med navn, telefonnummer og e-post. Disse opplysningene vil kunne bli benyttet til bl.a. statistiske formål og markedsføring. Markedsføringen kan bestå av reklame, informasjon, tips og tilbud via e-post. Vi er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir og vi deler ikke informasjon med tredjepart i eventuell markedsføringsøyemed.

 

Ved å abonnere på nyhetsbrev samtykker du til direktemarkedsføring og aksepterer at vi lagrer informasjonen du har registret. Markedsføringen kan bestå av reklame, informasjon, tips og tilbud via e-post.

Nyhetsbrev sendes ut maks inntil 3 ganger hver måned. Du kan når som helst kreve at opplysningene slettes, eller reservere deg mot reklame ved å sende epost til post@stianharaldsen.com, eller melde deg av ved å klikke på link i selve nyhetsbrevet.

 

Ved betaling og registrering i nettbutikk

Ved betaling via PayPal, kredittkort via PayPal, bankoverføring via PayPal eller eventuelt "Kjøp med faktura" via PayPal, kan vi gi din betalingsinformasjon videre i forbindelse med betalingsavviklingen til PayPal (Europe). For å se hva slags informasjon PayPal selv innhenter og lagrer, se PayPal sine egne retningslinjer for personvern her: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-full

Informasjon som blir innhentet automatisk og hva informasjonen brukes til

Når du bruker nettsiden og har akseptert bruk av informasjonskapsler (cookies), samtykker du til at vi innhenter opplysninger om deg gjennom bruk av ulike teknologier. Denne informasjonen kan inkluderer IP-adresse, operativsystem, nettlesertype og stedsinformasjon. 

Opplysningene innhenter vi med det formål å bedre brukeropplevelsen på nettstedet ved å sikre at innholdet er presentert på brukervennlig måte.

Informasjonen vil også bli brukt for å levere aktuelle annonser gjennom målrettet markedsføring av nettsiden og dens produkter.

Verktøy som samler informasjon via informasjonskapsler (bruk av cookies)

Google Analytics 

Analyseverktøy som samler inn data om hvordan nettstedet brukes. Informasjonen som lagres er for eksempel hvilke sider som er besøkt, hvor lenge et besøk på en side varer og hvilket land en besøkende befinner seg i.

 

Google Tag manager

Et verktøy for administrasjon av script slik at innholdet på nettsiden lastes inn raskt. 

 

Facebook Pixel

Et analyseverktøy som brukes for å spore og forbedre markedsføringskampanjer på Facebook. Facebook Pixel gir oss statistikk som gjør det lettere å lage mer målrettede annonser på Facebook.

Administrering av personopplysninger

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre noe av dette gjennom Min Side, og ved å kontakte oss på post@stianharaldsen.com

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, eller ønsker å endre opplysningene kan du selv endre dette i innstillingene eller ved å ta kontakt med oss på post@stianharaldsen.com

 

Dine rettigheter

I følge personopplysningsloven  § 18 og GDPR art. 15 har du rett til å få innsyn i hva som er registrert om deg, og du kan kreve å få opplysningene slettet. Dette gjelder så lenge det ikke gjelder data vi er lovpålagt å bevare.

Har du spørsmål rundt dette eller ønsker å få slettet opplysningene som er lagret,  kan du kontakte oss på post@stianharaldsen.com

Kontaktinformasjon

Gullsmed Stian Haraldsen

Mjølners vei 2A

1445 Drøbak

post@stianharaldsen.com