top of page

PRODUKSJON & LEVERINGSTID

De fleste av mine smykker lages på bestilling om ikke annen info fremkommer. Produksjonstiden kan variere fra 1-2 uker. Om du trenger smykket raskere, ta kontakt – så vil jeg forsøke å klare det. Har du andre spørsmål eller spesielle ønsker for bestillingen – ta kontakt med meg post@stianharaldsen.com eller telefon 90 86 92 78.

Alle smykker leveres med smykke-eske.

 

FRAKT & LEVERING

Alle ordre sendes som standard med Posten Norge AS. Normal postgang er 1-3 virkedager. Gullsmed Stian Haraldsen tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser i postgang. Fast fraktpris er 60 kr i Norge.

 

Om du ønsker å hente varen selv på verkstedet, er dette mulig. Dette velger du når du er i kassen.

BETALING

Betaling gjøres i kassen. Siden benytter betalingstjenesten Stripe. Du kan betale med de fleste typer kredittkort, og du trenger ingen konto eller å være innlogget for å betale på en sikker måte. Å betale med Stripe er gebyrfritt for deg som kjøper.

 

REFUSJON- / KANSELLERINGSVILKÅR

Om du angrer et kjøp gjelder angrerettloven. Ta kontakt så raskt som mulig og senest innen 14 dager fra du har mottatt varen dersom du ønsker å angre på et kjøp. Du har 14 dagers angrerett fra du har mottatt varen jf. angrerettloven §21. Du som forbruker skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er gitt, sende varen tilbake.

Angreretten betinger at du som kunde bærer kostnadene selv jf. angrerettloven §8 punkt i.

 

Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste deg som kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap, og/eller funksjon jf. angrerettloven §25. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp.

 

UNNTAK FRA ANGRERETTEN

- Spesialbestillinger. Smykker som lages spesielt etter kundens ønske

- Smykker som er blir gravert eller stemplet med personlig tekst etc.

- Smykker som er spesialtilpasset kunde, f.eks gifteringer

- Spesialtilpasning av kundens eksisterende smykke

 

KONTAKTINFORMASJON

Bedriftsnavn: Gullsmed Stian Haraldsen

Org.nr.: 983 178 057

E-post: post@stianharaldsen.com

Telefon: 90 86 92 78

Gateadresse: Wienerbrødskjæringa

By: Drøbak

Postnummer: 1440

bottom of page